Waarom Studio Glas?

In deze tijd is het nog meer van belang om een consument die binnenkomt ook binnen te houden. Een etalage is een eerste aanzicht van een winkel. Deze is enorm van belang om een klant stil te laten staan bij uw winkel. De etalage dient stopkracht te hebben en onderscheidend te zijn in de vorm van creativiteit, inspiratie, details en sfeer.

Doordat een consument 24 uur per dag, 7 dagen per week thuis online kan shoppen, is het van belang dat deze consument tijdens het winkelen ook volledig gepamperd wordt als hij in uw winkel binnenkomt. Service, kwaliteit, kennis, gezelligheid en expertise zijn belangrijk en daaronder valt ook de aankleding en presentatie van uw winkel en etalage. Juist daarin kunt u zichzelf onderscheiden ten opzichte van uw concurrent door net dat beetje extra te laten zien in afwerking, hoogwaardige productpresentaties, trends en etalages.

Hierin is Studio Glas de aangewezen partner met expertise, een flinke dosis creativiteit, oog voor details, enthousiasme en energie. Ik kan u volledig ondersteunen op elk visueel gebied.

MENU