Winkel(re)styling

De uitstraling van een winkel is erg bepalend of een consument zich er thuis voelt. De consument zal de winkel verlaten wanneer de ambiance niet prettig is. Voelt de consument zich prettig in uw winkel dan zal hij geneigd zijn bij u de voorgenomen order te plaatsen. Ik kan u helpen de winkel optimaal te stylen en up-to-date te houden. Hierdoor kunt u zich concentreren op het verkoopproces.

Bent u van plan te gaan verbouwen of restylen? Bij Studio Glas bent u aan het juiste adres. Als specialist kan ik u adviseren in het stylen van een nieuwe of bestaande winkel, compleet met verlichtingsplan (door derden) en 3D-ontwerp in GoogleSketchup Pro. Studio Glas realiseert instore presentaties en etalages, vloerenplan, decoratie, shops (zoals marmoleum, novilon. Toppoint, Luxaflex, Parade, Desso, Bonaparte, Yunieq, Eijffinger enz.), visuals en showbanen. Alles wordt uiteraard in overleg met u bepaald. Alle voorkomende werkzaamheden worden volledig door Studio Glas gedaan zoals ontwerpen, kleuren-, vloeren- en wandenplan opstellen, bestellingen uitwerken met maatbonnen en de inkoop van decoratie en meubelen.

Kijk gerust eens bij mijn portfolio voor een impressie van mijn werk

Retail Nederland - Parade en Bonaparte tapijt Wij werken sinds 2002 samen met Marieke Glas en laten altijd de creatieve gedachten aan haar over. Op het gebied van tapijtpresentatie is ze altijd zeer vooruitstrevend. Zo laat ze haar creatieve capaciteiten al jarenlang in één van de mooiste winkels in Nederland zien. Dit resulteert in zeer mooie showkamers, maar ook het op een innovatieve manier laten zien van onze producten is aan haar besteed. Daarnaast is haar capaciteit van kleuren op elkaar afstemmen zeer imponerend te noemen. Ik hoop dat wij in de toekomst nog veel met elkaar kunnen samenwerken.
Miquel van Kessel - National account manager Retail Nederland - Parade en Bonaparte tapijt
MENU