Showroomstyling

Op het hoofdkantoor van fabrikanten en leveranciers is vaak een showroom aanwezig. Omdat er meerdere malen per jaar nieuwe collecties en producten op de markt worden gebracht, is het van belang dat deze zo aantrekkelijk en sfeervol mogelijk worden getoond. Ik kan u het gehele ontwerp- en realisatieproces uit handen nemen. In overleg wordt bepaald wat er wordt geplaatst en in welke stijl of trend. Het afstylen gebeurt naar het laatste modebeeld. (zie foto’s As Creation showroomstyling 2011)

Aantrekkelijk is om eventueel vooraf ontworpen etalagepakketten te ontwerpen die de detaillist tegen een kleine vergoeding kan afnemen. Ook dit kan ik voor u van A tot Z bij de detaillist verzorgen.  (zie foto’s Van den Acker showroomstyling en etalagepakketten najaar 2011)

Standontwerp voor een beurs kan Studio Glas volledig ontwerpen in 3D en afstylen op locatie. (zie foto’s Desso Woonmodecity 2011)

Kijk gerust eens bij mijn portfolio voor een impressie van mijn werk

Luxaflex Nederland B.V. Ik ken Marieke als een energieke vrouw, die met veel passie haar werk doet. In de vele jaren dat we samen hebben gewerkt, heeft ze vele mooie trendy sfeer presentaties gemaakt. Naar mijn idee instrumenten die de omzet zeker hebben verhoogd. Ook de totale nieuwe winkelontwerpen zijn altijd verrassend geweest. Prima uitstraling en goede basis voor een inspirerende woonwinkel.
Arjan Looij - Key Accountmanager - Luxaflex Nederland B.V.
MENU