Actueel

Studio Glas verzorgt winactie

Bezoekers maken tijdens de komende editie van Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) in Gorinchem kans op het winnen van een complete, ingerichte etalage. Volgens de organiserende Evenementenhal moet dit een extra dimensie geven aan de beleving op de beursvloer.

Evenementenhal en Studio Glas werken hierbij nauw samen. Studio Glas is een gerespecteerd styling- en etaleerbureau in de branche. Tijdens de beurs staat er een ingerichte etalage op de beursvloer. Deze wordt ingericht met materialen van aanwezige klanten en op basis van expertise van eigenaresse Marieke Glas. Studio Glas presenteert deze etalage tijdens VPWI. Deze ingerichte etalage wordt in combinatie met advies voor de gehele winkel als winactie weggegeven tijdens de beurs.

“Het is voor ons de eerste keer dat wij een winactie organiseren”, zegt Debbie de Bruijn namens Evenementenhal. “Wij willen hiermee de beursbeleving een extra impuls geven, zodat we bezoekers meer bieden bij een bezoek aan de beurs. Beleving is sowieso een belangrijk speerpunt voor de komende editie. Wij zijn daarom blij dat Studio Glas haar naam heeft verbonden aan de beurs.”

Eerder maakte Evenementenhal al bekend dat tijdens VPWI Gorinchem het NK Woningstofferen plaatsvindt. Dat is de laatste jaren een vast onderdeel geworden van de vakbeurs. Daarnaast is het beursteam van VPWI onlangs versterkt met branchespecialist Jos Tourné.

VPWI in Evenementenhal Gorinchem is jaarlijks goed voor ruim 8.000 bezoekers. Het is daarmee een platform met een groot bereik en daarnaast de enige Nederlandse vakbeurs in deze sector. In 2016 vindt het driedaagse evenement plaats op 10, 11 en 12 oktober. Exposanten kunnen zich eenvoudig online aanmelden via www.evenementenhal.nl/vpwi.

MENU